Konkurs fotograficzny MTM STYL
W dzisiejszych czasach projekt domu to już nie tylko rzuty i wizualizacje. Każdy planujący budowę domu chciałby zobaczyć gotowy efekt końcowy w rzeczywistości. Inaczej obserwuje się wizualizacje stworzone przez grafika, inaczej gotowy budynek. Z myślą inwestorach, którzy wybudowali projekt domu według projektu MTM STYL przygotowaliśmy Konkurs fotograficznym, w których co kwartał do wygrania jest 500 zł.
2016-03-14, 13:09

fotokonkurs

Zbudowałeś dom według projektu MTM STYL. Prześlij nam zdjęcia swojego domu i wygraj 500 PLN. Co kwartał będziemy wybierać najlepsze realizacje projektów, które nagrodzimy. Aby wziąć udział w konkursie należy nam przesłać minimum 5 zdjęć swojego domu. Oprócz ujęć z zewnątrz, chętnie zobaczymy wnętrza domu, gdyż wiemy z doświadczenia że są ważnym elementem przy wyborze projektu. Konkurs trwa od 1.01.2016 do 31.12.2016.

Ogólne zasady udziału w Konkursie:

1. Konkurs Fotograficzny „DOMY W STYLU” obejmuje okres od 01.01.2016 do 31.12.2016.
2. Warunkiem uczestnictwa w Konkursie jest przesłanie minimum 5 zdjęć domu wybudowanego domu według projektu MTM STYL.
3. Zdjęcia należy przesłać w formie elektronicznej na adres e-mail: fotokonkurs@mtmstyl.pl lub zgranych na płytę CD/DVD na adres: MTM STYL Sp. z o.o. Sp. k., ul. Podleśna 14, 15-227 Białystok wraz z wypełnionym formularzem zgłoszeniowym.
4. Zdjęcia można również przesłać bezpośrednio korzystając z formularza kontaktowego zamieszczonego na stronie http://www.domywstylu.pl/promocje/konkurs-fotograficzny/.
5. Zdjęcia nadesłane w inny sposób lub bez kompletnie wypełnionego formularza zgłoszeniowego nie będą brały udziału w Konkursie.
6. Formularz zgłoszeniowy oraz szczegółowy regulamin Konkursu jest dostępny na stronie http://www.domywstylu.pl/.
7. Przewiduje się kwartalne rozstrzygnięcia konkursowe. W każdym kwartale zostanie nagrodzonych trzech laureatów.
8. Autor najlepszego materiału zdjęciowego w danym kwartale otrzyma nagrodę pieniężną w wysokości 500 zł. Laureaci z drugiego i trzeciego miejsca otrzymają wyróżnienie w postaci Bonu Sodexo o wartości 100 zł. Nagrody nie podlegają wymianie na inne.

Ewa Tarnowska-Wrona
Specjalista ds. Reklamy i PR