Witamy w biurze prasowym Biura Projektów MTM STYL, wydawcy katalogu z projektami domów DOMY w Stylu
Ambrozja 6 - nowość projektowa w MTM STYL
Rodzina projektów Ambrozja cieszy się sporym zainteresowaniem, dlatego też zdecydowaliśmy się rozszerzyć ofertę domów parterowych o nowe wersje tego projektu. Ambrozja 6 jest projektem dla osób ceniących własną przestrzeń w domu, praktyczny układ funkcjonalny oraz doceniających zalety posiadania zadaszonego tarasu.
2016-07-12, 09:29
Wakacyjna promocja na projekty domów MTM STYL
Wakacje kojarzą się z odpoczynkiem, urlopem i błogim spokojem. Jest to czas, w którym staramy się nie myśleć o bieżących problemach i sprawach do załatwienia "po wakacjach". Jest to również idealny moment na spokojne poszukiwania idealnego projektu domu.
2016-06-01, 14:21
Decyma 8 - dom parterowy z użytkowym poddaszem
W odpowiedzi na liczne zgłoszenia naszych klientów, powstała nowa wersja projektu Decyma. Najnowszy projekt z rodziny to Decyma 8. Jest to dom parterowy z użytkowym poddaszem o optymalnej powierzchni 183 m2. Jest to idealny projekt dla miłośników domów parterowych, którzy myślą o użytkowaniu poddasza w czasie przyszłym.
2016-05-31, 09:39
Kiwi 4 - Nowy projekt wśród domów parterowych
Wiele można by mówić o zaletach domów parterowych, między innymi krótki czas budowy, co jest zasługą prostej bryły takich obiektów. W ślad za zaletami domów parterowych idą również pewne minusy. Domy parterowe z reguły zajmują więcej miejsca na działce niż domy z użytkowym poddaszem, bowiem musimy zmieść to co jest rozłożone na dwóch kondygnacjach w jednej płaszczyźnie parteru. W kolekcji MTM STYL pojawił się nowy projekt domu parterowego, który dzięki niedużej powierzchni nie zajmie dużo miejsca na działce, ale posiada bardzo funkcjonalny układ pomieszczeń.
2016-05-20, 09:41
Poziomkowy - Nowy projekt w kolekcji MTM STYL
W kolekcji projektów Biura Projektów MTM STYL pojawił się nowy projekt domu mieszkalnego o nazwie Poziomkowy. Jest to projekt stworzony z myślą o miłośnikach przyrody. Idealnie wkomponuje się zarówno na podmiejską działkę jak i wiejską okolicę otoczoną lasami.
2016-04-26, 11:12
Ariel 4 - Nowość projektowa w MTM STYL
Rosnące zainteresowanie domami parterowymi zainicjowało rozbudowę oferty projektów w zabudowie parterowej. Najnowszym projektem w tej kategorii jest projekt Ariel 4. Jest to kolejna odsłona cieszącego się popularnością projektu domu Ariel, który na optymalnej powierzchni użytkowej (139 m2) zawiera najważniejsze elementy z układu funkcjonalnego.
2016-04-13, 08:54